anoniem 1.png

Mijn ervaring met Bianca als coach was heel waardevol en nuttig. We hebben elkaar online gesproken, heel praktisch en efficiënt als op locatie afspreken geen optie is. 

Bianca straalt rust en vertrouwen uit. En dat maakt het makkelijk om je verhaal te doen. Bianca weet snel te focussen op mijn soms warrige verhaal. Ze weet alles heel helder te verwoorden. En hier belangrijke punten voor mij uit te halen, daarbij tips en handvatten te geven waar ik direct mee aan de slag kan. Dit was een hele fijne steun in de rug om mijn 'nieuwe weg' in te slaan na het borstkankertraject. Daarbij is het troostend om met iemand te praten die zelf ook het nodige heeft meegemaakt. Je voelt elkaar nog beter aan. En dat gun ik iedereen die in een soortgelijke situatie zit. Zoek Bianca, en je zult haar vinden!

M.D.

anoniem 2.png

Bianca is een prettige, rustige persoon waarbij ik me op mijn gemak voel. Ze heeft verstand van zaken. Ze is een fijne warme vrouw en heeft mij heel erg geholpen al in één sessie. Haar uitleg was prettig en duidelijk en ze heeft mij een aantal goede tips gegeven om verder te gaan. Ik ben bewuster bezig met hoe ik dingen uit en hoe ik mijn frequentie kan verhogen en daardoor meer positieve dingen naar mij toe trek.

Inge