top of page

Mijn wereld stond volledig op zijn kop

Hoi, ik ben Bianca
en ik doe waar ik blij van word.

En dat is niet altijd zo geweest…

“Geen oude schoenen weggooien voor je nieuwe hebt.”

Een gezegde wat ik als kind heel vaak te horen kreeg. Ik had geleerd dat ik hard moest werken om iets te bereiken, voor zekerheid moest kiezen en voelde heel sterk de drang om mezelf te bewijzen. 

Later als ondernemer leerde ik dat ik me vooral moest focussen op 1 ding, 1 niche.

Ik deed het allemaal, maar echt heel blij werd  ik er niet van. Het kostte me heel veel energie.

Een letterlijke deadline met een boodschap

In 2007 na de bevalling van mijn dochter en in 2017 na de diagnose lymfeklierkanker zag ik de dood van heel dichtbij. Gelukkig ben ik van beiden hersteld, maar ik heb ervaren en gevoeld dat het leven een deadline heeft. Het leven is te kort en waardevol om er niet van te maken wat je echt graag wil.

Doen waar je blij van wordt

Dit motto is al jaren leidend voor mij. Daarom help ik anderen, jou om NU happy te zijn. NU te doen waar je blij van wordt. NU je dromen waar te maken.

Ik ben nog niet klaar op deze aardbol. Ik heb hier nog wat te doen. 

 

Dat betekent dan ook dat je soms keuzes moet maken die niet iedereen even leuk vindt of die voor verwarring kunnen zorgen. 

Is dat dan makkelijk? Nee, niet altijd. Is het nodig? Jazeker! 

Anders gaat het ten koste van je geluk en op den duur van je gezondheid. Dat kan nooit de bedoeling zijn

Practice what you preach

Weet je waar ik écht heel blij van word? Als ik de energie in de ogen van mijn klanten zie, de kwartjes vallen en ze met enthousiasme en vol vertrouwen stappen zetten. Het resultaat is succes.

Niet in 1 hokje, maar een kast

kast laadjes klein.jpg

Focussen doe ik nog steeds, maar nu vooral op het plezier en geluk en van waarde zijn voor de mensen met wie en voor wie ik werk.

Ik pas niet in een hokje, maar zie mezelf meer als een kast. In mijn kast bewaar ik veel kwaliteiten, capaciteiten en kennis. Onderverdeeld in coaching en begeleiding, schrijven, zingen, plannen en organiseren. Alles zorgvuldig opgeborgen in aparte laadjes. Denk maar aan een apothekerskast. 

 

Werk je met mij samen, dan kies ik steeds welk laadje open gaat en welke combinaties ik kan maken. Welke kennis kan ik inzetten en welke capaciteit en kwaliteit kan ik het beste gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen in het doen waar jij blij van wordt, je gelukkig voelen. 

Wil jij ook vooral doen waar je blij van wordt?

Stuur me een berichtje. Ik kijk graag met je mee.

Lieve groet, 

Bianca

Ook leuk om te weten...

  • geboren in 1978

  • moeder van Pien en Teun

  • getrouwd met Marcel

  • zingen

  • creatief

  • leven lang leren

  • chocola 

  • spiritueel

  • voetjes op de grond

  • onverbeterlijke romanticus

familie wijngaards.JPG

Wat anderen zeggen over mij...

Bianca weet met haar vrolijke spontane karakter je meteen op je gemak te stellen. Ze raakt de juiste snaren, is inspirerend, respectvol, zet je aan t denken en maakt dat je op een andere manier naar bepaalde dingen gaat kijken. Soms vraag je je af is t zo simpel, ja zegt ze dan, je moet het niet moeilijker maken als dat het is, en zo is t natuurlijk ook.

                             

Wendy 

bottom of page