top of page
Workshop Intuïtief Schrijven, 
Van Dromen Naar Doen

Heb jij het gevoel dat je stilstaat?

Heb je behoefte aan verandering, maar weet je niet hoe? 

Waar droom je nu eigenlijk van? 

 Heb je geen idee waar te beginnen?

Stel je veranderingen steeds maar uit? 

DSC_5537.jpg
Droom groot, begin klein

Je hebt dromen.

Je hebt verlangens.

Je voelt diep van binnen wel dat het anders mag.

Je voelt, dat er verandering nodig is.

DSC_5511.jpg
Hoe dan?

Hoe pak je het aan? Eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Of je weet nog niet goed wat je dan precies wil. Je wordt er ook zo onzeker van dat je uiteindelijk maar niets doet en het maar door laat kabbelen. Je blijft maar waar je bent. Er verandert niets. Je weet dat je aan zet ben, dat jij degene bent die stappen mag zetten, maar je doet het niet, vooral uit onzekerheid en angst. Wat als…?

DSC_5514.jpg
Weet ik, deed ik

Op meerdere momenten in de afgelopen 10 jaar heb ik dit gevoel gehad. Het gevoel, dat er verandering mocht komen. Ook ik heb daarmee geworsteld en mezelf allerlei onzin verteld waarom het niet kon en dat ik vooral tevreden moest zijn. Nu weet ik dat tevredenheid op zich mooi is, maar dat er ook zeker ruimte moet zijn om je dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden.

Tijdens een pittig ziekteproces is het goed tot me doorgedrongen dat het leven eindig is en dat je NU de kans hebt om er je mooiste leven van te maken. Ik ben gaan doen wat ik het allerliefst doe. Schrijven ,inspireren en helpen.

veerlos_bewerkt.png

Hoe zou het voor je zijn als,...

  • je helder hebt waar je naar verlangt, wat je nodig hebt en hoe je dit voor elkaar krijgt?

  • je keuzes zou maken en hier ook echt voor zou gaan?

  • je vanuit liefde en vertrouwen zou handelen en leven?

  • je meer vertrouwen in je eigen kunnen en in het leven hebt?

  • je een plan van aanpak hebt waarmee je daadwerkelijk mooie stappen maakt?

IMG-0905.JPG

De Kracht van Schrijven - Intuïtief Schrijven

Schrijven heeft vele positieve effecten op je. Zo kun je je hoofd leeg schrijven, waardoor je meer rust ervaart. Het kan ook een uiting zijn van je creativiteit. Het helpt je bewuster te worden van wat er in jezelf speelt. Het helpt je contact te maken met je intuïtie, met je gevoelens en gedachten. 

Wat leer ik je?

Tijdens de workshop gaan we actief aan de slag met schrijven. Door middel van schrijfoefeningen ervaar jij de kracht van schrijven en leer je hoe je schrijft vanuit intuïtie.
Ik leer je met eenvoudige en makkelijk toepasbare tools contact te maken met je innerlijke stem, zodat je meer helderheid hebt. Het geeft je nieuwe mogelijkheden waar jij mee verder kunt.

Positieve energie en vertrouwen

Na de workshop kun jij met positieve energie en vertrouwen met de geleerde tools en oefeningen thuis aan de slag om dat waar jij naar verlangt echt te gaan realiseren. 

Jij weet hoe je in contact blijft met je intuïtie en kunt hier ook op terugvallen als dit nodig is.

Praktische informatie:

  • Datum: 7 juni 9.30 -12.30u

  • Locatie: Praktijkruimte Bianca Wijngaards, Bavel

  • Prijs: € 33,-​

Ja, maar...ik kan niet schrijven.

Je hoeft helemaal geen taalwonder te zijn en het hoeft ook grammaticaal allemaal niet te kloppen. Het gaat om de energie die je aan je schrijfsels meegeeft. Je ervaart in deze workshop hoe helend en creërend schrijven is.

Mireille

Liefde, zachtheid en inspiratie, mijn oogjes gingen er van twinkelen, genoten van de fijne energie in de groep, en genoten van de woorden die op het papier vloeiden.....

Anne

Ik ben geen schrijver, ik heb ook geen ervaring, maar ik vond het fantastisch. Ik ben wel iemand die heel erg vertrouwd op mijn eigen intuïtie, maar door omstandigheden, ben ik daar wat van verwijderd geraakt. Het was heel fijn om te zien, hoe je met een aantal kleine oefeningen, die weinig tijd kosten, dit resultaat kan behalen.

Lorenza Verbaten-Nooten

De workshop intuïtief schrijven was bijzonder en verrassend. Deze vorm van schrijven was voor mij nieuw, maar ik heb het als heel laagdrempelig en inspirerend ervaren. Het heeft me op een praktische manier geleerd hoe ik gedachten kan ordenen en tot inzicht kan komen door hier al schrijvend naartoe te werken. Dankjewel! :)

Ik vond het fijn dat je in de workshop iedereen een veilig gevoel gaf en dat het oké is.Mijn persoonlijke ervaring met het intuïtief schrijven is dat het mij verbindt met mijn echte zelf en ook mijn stem daarin. Dus met het schrijven ontstaan vanzelf vragen en antwoorden. 

K..A.

bottom of page