top of page

Kiezen voor angst of vertrouwen


Een heerlijke vakantiedag ligt voor me.


Vakantie aan het Veluwemeer. Als we het kampeerveldje aflopen, lopen we direct het meer in. Het is fantastisch weer, veel zon en heel warm (oke, soms een beetje té). We hoeven er dit jaar niet voor naar het buitenland. Genieten van een prachtige zomer. Hoewel ik me ook realiseer dat de enorme droogte niet goed is voor de natuur en een flinke uitdaging voor de boeren. Maar nu dwaal ik af in mijn verhaal.

Zo zittend aan mijn campingtafeltje gaan mijn gedachten terug naar een jaar geleden. Ook toen was ik aan het kamperen. Even een weekje er tussenuit met het gezin. Precies in de week tussen chemo 3 en 4 in. Mijn zogenaamde goede week. Als ik er nu op terugkijk, voelde ik me helemaal niet zo goed. Het was natuurlijk in verhouding tot de chemoweken. Toch hebben we van die week genoten samen. Andere omgeving, andere activiteiten en vooral tijd met en voor elkaar. We hebben gekozen om er samen het allerbeste van te maken.

Zoals we dat ook dit jaar weer doen. Er waren echt wel redenen om te zeggen dat we niet op vakantie zouden gaan en thuisbleven. We beleven spannende tijden, maar juist nu kiezen we steeds weer voor vertrouwen. We laten het Universum zien dat we vertrouwen hebben. We verhogen onze energie, onze trillingsfrequentie door te genieten en dankbaar te zijn voor al wat is. Van daaruit zetten we weer de juiste stappen. Dat is ook waar in geloof. Dat is waar ik 100% voor sta!

“Life is 10% what happens to you and 90% how you react on it” Neem je dit met je mee? Denk je even aan dit blog als het tegenzit? Maak dan (opnieuw) je keuze. ❤️


2 weergaven0 opmerkingen
bottom of page