top of page

De (on)zin van Blue Monday

In deze video vertel ik je over de zin en onzin van Blue Monday, maar vooral wat jij hier uit kunt halen. Hoe maak je het zinnig voor jezelf?


30 weergaven2 opmerkingen

2 Kommentare


Bianca Wijngaards
Bianca Wijngaards
21. Jan. 2020

Hoi Monique, dank je wel voor je reactie. Mooi, dat je kleine stapjes zet op veel vlakken. Dan ben je al verder dan veel anderen mensen. 😉 2020 Beloofd een mooi jaar te worden dan. Dat je het lastig vindt en er ongeduldig van wordt is heel begrijpelijk. Ik was zelf ook erg van 10 stappen vooruit willen (en nog weleens hoor). Maar wellicht helpt het je om het echt te zien als wanneer je een zaadje plant in de grond. Je geeft het steeds water en eventueel voeding en wacht dan ook geduldig af. Je verwacht niet dat er morgen een boom staat en je gaat waarschijnlijk ook niet na 2 dagen in de grond wroeten om te kijken…

Gefällt mir

Voornemens genoeg, ben al heeel lang met kleine stapjes bezig op relationeel vlak, werk en privé dingetjes. Als alles zo gaat lopen zoals ik het graag zou willen dan gaat er een hoop veranderen in 2020. Die kleine stapjes vind ik alleen zo moeilijk...ik word er ongeduldig van en willen sneller resultaat zien.

Gefällt mir
bottom of page