top of page

Dit is de meest gestelde vraag over schrijven“Ik wil wel schrijven, hoor. Ik weet dat het me goed doet en een fijn gevoel geeft. Maar ik weet niet wat ik dan moet schrijven. Wat schrijf jij dan, Bianca? Waarover schrijf jij?”

Deze vraag krijg ik heel vaak. Zo vaak dat ik het in dit blog met je ga delen.


De Kracht van Schrijven

Allereerst wil ik je zeggen, dat je niet dagelijks MOET schrijven. Je moet helemaal niets. Je schrijft, omdat je het graag wilt. Je weet dat schrijven je veel goeds brengt. Rust, inzicht, overzicht, geluksgevoel, trots, hoop, vertrouwen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als het je dit oplevert, wil je dan schrijven? 😉


Law of attraction

Ik geloof in de law of attraction. Je trekt aan wat je uitzendt (vaak onbewust). Waar je op focust, daar krijg je meer van in je leven. Je kunt dus zelf kiezen waar je op focust. Schrijven helpt je heel goed om te focussen op wat je aan wilt trekken.


Focus met de magnetische schrijfroutine

Naast schrijven om mijn gedachten te ordenen en emoties te uiten, schrijf ik dan ook vaak (vrijwel dagelijks) om te focussen. Daarom heb ik de magnetische schrijfroutine ontwikkeld.

Hiervoor gebruik ik de volgende 3 vaste onderdelen.

  1. Mijn gevoel: Hoe wil ik me vandaag vooral voelen?

  2. Dankbaarheid: Waar ben ik vandaag dankbaar voor?

  3. Verhaal: Wat is mijn nieuwe verhaal? Wat wil ik graag?

Ik sluit altijd af met 3 vragen waarop ik niet meteen antwoord.

  • Wat is er nog meer mogelijk?

  • Wat mag ik doen?

  • Wat mag ik zeggen en tegen wie?

Door deze vragen alleen al op te schrijven, stel ik me open tot wat er mag komen aan antwoorden. Daarbij ga ik er vanuit dat ik precies doorkrijg wat belangrijk is. Vertrouwen op het juiste moment en de juiste manier.

De bonusvraag:

De vraag die ik het vaakst stel aan mezelf (en ook aan mijn coachklanten) is de volgende:

Wat heb ik nu nodig? Wisselend met het accent op IK en het accent op NU.


Cadeau voor jou: De Magnetische Schrijfroutine

Deze vragen zijn super waardevol. Als je hiermee focust op wat je wilt, dan zijn mooie resultaten onvermijdelijk. Je gaat echt verschil merken in je gevoel en wat je ervaart in je leven. Je ziet dat je aantrekt wat jij wilt aantrekken. Daarom heb ik het gebundeld met extra toelichting in een mooie pdf die jij kunt gebruiken om je dagelijkse schrijfroutine een upgrade te geven. Vraag de Magnetische Schrijfroutine hieraan en word ook een magneet voor jouw wensen.

35 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page