top of page

Hang in there


Liggend in mijn hangmat, kijkend naar de blauwe lucht met hier en daar een wolkje, laat ik mijn gedachten gaan. Mijmeren, fantaseren, dromen en dan….komt de inspiratie. Het gaat vanzelf, juist op die momenten van rust en loslaten.

Voor Moederdag kreeg ik een heel fijn cadeau, een hangmat van “Waarvandaan”. In ‘All you need is love’-stijl met caravan en video van mijn kinderen werd het bezorgd. Superleuke actie: Hang in there, juist in deze tijd.

Hangen, ergens in hangen

In een situatie hangen kan fijn zijn, comfortabel ook. Het is bekend. Je weet precies waar je aan toe bent. Al ben je misschien niet met alles even blij. Je accepteert en gaat door.


Houd vol

Hang in there, houd vol. Zeg je het ook tegen jezelf? Met welke intentie zeg je het dan? Vanuit liefde naar jezelf of vanuit hardheid? Kom op, niet zo flauw, gewoon doorgaan. Of zeg je het misschien vanuit angst en onzekerheid? Blijf maar gewoon waar je bent. Je moet tevreden zijn. Voor jou is er toch niet meer weggelegd. Als je voor een dubbeltje geboren bent, zal je nooit een kwartje worden.

Geloof

Klinkt hard hè? Toch is dit wat veel vrouwen als overtuiging hebben. Ergens in hun leven zijn ze dit gaan geloven. Het gevolg is dat ze niet écht voor hun geluk durven te gaan. Blijven hangen in dezelfde situatie, volhouden in iets waar ze niet echt happy mee zijn.

Stap voor stap

Gelukkig kunnen we iedere dag weer opnieuw keuzes maken. Grote keuzes, maar zeker ook kleine keuzes. Wat geeft jou plezier? Wat heb je nodig en welke stap in die richting kun je nu zetten?


Als je dit iedere dag doet, iedere dag een stapje zet, waar sta je dan over een maand, een jaar?


Hang in there

Houd het vol vanuit zachtheid en je zal versteld staan wat je allemaal kan. Er is voor jou meer weggelegd. Je kunt dat kwartje of die euro worden. Stapje voor stapje. Hang in there!


Gratis lezing

In de gratis online lezing Ga voor je Geluk, Schrijf je Nieuwe Verhaal laat ik je zien welke stappen je kunt zetten en welke methode ik daar succesvol bij gebruik. Hier vind je alle informatie.

26 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page