top of page

Waarom je altijd moet blijven investeren in jezelf

Bijgewerkt op: 13 sep. 2023


Je hoort het me vaker zeggen. Wij zijn als mens natuurlijke wezens en daarmee bedoeld om te groeien en ontwikkelen. De natuur staat nooit helemaal stil, al lijkt het soms van de buitenkant zo. Ondertussen gebeurt er onder de grond en intern veel wat later pas zichtbaar wordt.


Zo is het ook voor ons als mensen. Intern werk verrichten wat later voor de buitenwereld zichtbaar wordt. Groeien en ontwikkelen.


Beperkende gedachten

Als mens heb je een brein wat fantastisch is om te creëren wat jij wilt. Om jouw plannen en ideeën in de wereld te zetten. De keerzijde ervan is dat datzelfde brein ons in de weg kan zitten. Beperkende gedachten die je klein houden. Gewoontes die bevestigen dat je maar normaal moet doen.


We hebben ze allemaal. Jij, ik, de buurvrouw en ook onze koningin. Zodra je je ervan bewust bent, kun je een keuze maken. Zo houden of veranderen. Alleen of met hulp.

Ik heb inmiddels geleerd dat ik met hulp veel sneller ga en verder kom. Daarom investeer ik in mezelf en in mijn bedrijf. Zo blijf ik groeien als mens en met mijn business.


Dubbel en dwars waard

Onlangs heb ik besloten een grote investering te doen voor hulp om door mijn plafond heen te breken. Spannend? Ja, superspannend! Ook weet ik dat het deze investering dubbel en dwars waard is.


Wij zijn niet gemaakt om niet te groeien! Ooit wel eens een boom gezien die niet meer ging groeien? Die is dood.


Als je nu naar jezelf kijkt:

- Waar houd jij jezelf nog klein?

- Welke investering, groot of klein, kun jij doen?

- Welke hulp kun jij vragen?

Doe dit en blijf groeien en kom volledig tot bloei.


Wat is jouw volgende stap?

Weet je even niet wat jouw eerste of volgende stap kan zijn? Gun jezelf dan hulp. Ik kijk graag met je mee in een gratis en vrijblijvend Startgesprek. In 30 minuten zoomen we in op jouw vraag en laat ik je jouw persoonlijke mogelijkheden zien. Stuur me een mailtje en we plannen het in.

18 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page