top of page

Het zondagavondgevoel


Zondagavond: Wat een fijn weekend was het! Genoten van de kinderen en een leuke avond met een vriendin. Blehhh, morgen weer werken. Daar heb ik echt zo geen zin in, maar ja…het moet. Kon het altijd maar weekend zijn.

8 Jaar geleden was dit mijn verhaal. Dit was hoe het ging in mijn leven. Ik werkte vooral omdat het moest. Niet zozeer, omdat ik er plezier in had. Ik haalde er geen voldoening meer uit. Ja, de collega’s waren leuk. Dat maakte het goed.

Mondayblues

We vinden het vaak normaal, dat we geen zin hebben in de maandag. Het internet staat niet voor niets vol met plaatjes en spreuken over hoe zwaar de maandag toch wel is, de mondayblues. We leggen ons er maar bij neer. Het kan immers niet altijd feest zijn, toch?

Foutje

En daar maken we een vergissing!

Wat als het meestal wél een feest is? Wat gebeurt er als je díe positieve overtuiging hebt? Hoe ziet je leven er dan uit? Hoe ziet jouw week er dan uit?


Welk verhaal geloof jij?

Laat de beperking in je gedachte los en stel je open voor wat er allemaal mogelijk is. Je zal versteld staan. Vertel jezelf een nieuw verhaal. Een verhaal met plezier, voldoening en waardering in je werk.


Zin om te werken

Die zondagavond is zo veranderd! Het zware gevoel van toen heeft plaats gemaakt voor enthousiasme. Zin om weer aan de slag te gaan. Opgeladen beginnen aan de nieuwe week. Werken met plezier, met toffe mensen, met voldoening, met waardering.


Nieuw verhaal

Het is het nieuwe verhaal wat ik gecreëerd heb. Stap voor stap en nog dagelijks zet ik stappen.

En dat kun jij ook. Een ander doet het niet voor jou. Jij zal het in gang moeten zetten. Dus ben je niet happy in je werk? Start nu met jouw nieuwe verhaal. Zet die eerste stap, actie in de taxi!


Eerste stap >> gratis ebook

Wil jij direct een eerste stap zetten, maar weet je niet goed hoe? Vraag dan het ebook

Van Verlangen Naar Verandering gratis aan. Hierin leg ik je uit hoe je uit die vicieuze cirkel stapt. Je vindt het ebook hier.

41 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page